We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Grolsverleden.nl heeft tot doel zoveel mogelijk mensen toegang te verlenen tot de bronnen van hun eigen verleden. Het sluit nauw aan bij de maatschappelijke taak van culturele instellingen tot het bewaren, conserveren en beschikbaar stellen van het Nederlandse erfgoed..

Grolsverleden.nl heeft van de uitgever toestemming gekregen om dit erfgoed op internet toegankelijk te maken voor niet-commercieel gebruik.

Grolsverleden.nl heeft zich ingespannen om de rechthebbenden van het op de website te ontsluiten materiaal te achterhalen.

De aard van het materiaal brengt evenwel met zich mee dat in sommige gevallen de identiteit of verblijfplaats in redelijkheid niet kan worden achterhaald.

Meent u rechten te kunnen doen gelden dan kunt u zich bij ons melden.
Dit kan door het invullen van onderstaand formulier. De gegevens op deze website hebben tot doel zoveel mogelijk mensen toegang te verlenen tot de bronnen van hun eigen verleden. Het sluit nauw aan bij de maatschappelijke taak van culturele instellingen tot het bewaren, conserveren en beschikbaar stellen van het Nederlandse erfgoed en het Grolse erfgoed.
Voor zover personen auteursrechtelijke aanspraken menen te hebben, kunnen zij contact opnemen met Grolsverleden.nl en/of de uitgever.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Evenwel is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Grolsverleden.nl en de deelnemende gemeentelijke instellingen sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade als gevolg van opzettelijk wangedrag of nalatigheid van Grolsverleden.nl en de deelnemende gemeenten is ontstaan.

[contact-form-7 id=”2272″ title=”Contactformulier 1″]

Leave a Reply

Top
Gegevens laden